Povrat robe

Povrat robe

Kupac može otkazati ugovor ne navodeći za to razlog u roku od četrnaest (14) dana. Rok otkazivanja ugovora počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Pravilnikom o pravu potrošača na jednostranicai raskid ugovora sklopljenog na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija, ugovor se smatra raskinutim u trenutku kada služba za kupce e-trgovine dobije ispunjeni Obrazac za jednostranicai raskid ugovora ili bilo koji drugi oblik pisanog zahtjeva za raskid ugovora na info@dekoracije.hr. Trgovac je tada dužan dostaviti kupcu potvrdu o primitku izjave o raskidu ugovora. Obrazac za jednostranicai raskid ugovora kupac nije dužan ispuniti, ali svaki prikupljeni podatak nam služi za statistiku i poboljšavanje doživljaja kupnje.U slučaju otkazivanja ugovora kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu u roku od 14 dana od otkazivanja ugovora, neoštećen, ako je moguće u originalnoj ambalaži. Adresa povrata je: Katerina Zahradnikova, Jiriho Felixe 1690, 74401 Frenstat pod Radhostem, Češka.


Kupac napominje da, prema odredbama Odjeljka § 1837. Građanskog zakona, nije moguće, između ostalog, povući se iz ugovora o kupoprodaji za isporukom robe koja je prilagođena prema želji kupca (npr. izrezane folije, izradene tapete po mijeri) ili njegove osobe, od ugovora o kupoprodaji za isporuku robe podložne brzoj propasti koji je nakon dostave nepovratno pomiješan s drugim dobrima, iz ugovora o kupoprodaji za isporukom robe u zapečaćenoj ambalaži koju je potrošač oslobodio ambalaže, a za higijenske razloge ne može se vratiti i od kupoprodajnog ugovora za isporuku zvučne ili slikovne snimke ili računalnog programa, originalno pakiranje.


Ako to nije slučaj prema čl. 5.1c od drugih slučajeva gdje se ne može odustati od ugovora, kupac u skladu sa stavkom 1829 stavkom. 1. Građanskog zakonika, pravo da se povuče iz ugovora, u roku od četrnaest dana (14) od dana primitka robe, u kojem slučaju ugovor o prodaji nekoliko vrsta dobara ili isporuku od više dijelova, to razdoblje traje od datuma primitka zadnje isporuke. Povlačenje iz ugovora o prodaji mora biti poslano prodavatelju u roku navedenom u prethodnoj rečenici. Kako bi se povukao iz ugovora o kupnji, kupac može upotrijebiti obrazac modela koji je dao prodavatelj, koji čini dodatak poslovnim uvjetima i odredbama. Otkaz ugovora kupac može poslati, između ostalog,na adresu prodavatelja (Kateřina Zahradníková, Jiřího Felixe 1690, Frenštát pod Radhoštěm 74401, Češka) ili putem e-maila: info@dekoracije.hr. No, čak i u tom slučaju, preporučujemo da je bitna informacija također u paketu, barem broj narudžbe ili varijabilni simbol i broj računa na koji korisnik želi poslati natrag plaćanja. Uplata za robu će biti vraćena u roku od 14 dana od primitka robe.

Info


Povrat robe

7 pogodnosti za Vas na Dekoracije.hr

1. Provjerena trgovina koja je 15 godina na tržištu

2. Mogućnost povratkarobe u roku od 14 dana

3. Garancija razmjene robe, povrat novca

4. Veliki izbor proizvoda (više od tisuću)

5. Kupovina bez registracije

6. Povoljne cijene

7. Brza isporuka


 pitanja  dieliti  otisak
© Insion 2024